Blackburn s Rangersima u utrci za Jelavićem

GLASGOW RANGERSI trenutačno najbolje stoje u utrci za 24-godišnjeg hrvatskog nogometaša bečkog Rapida Nikicu Jelavića. Ne predaje se, međutim, niti vodstvo engleskog premijerligaša Blackburna.

Click Lancashire piše da je trener Blackburn Roversa Sam Allardyce i dalje vrlo zainteresiran za hrvatskog centarfora, ali mu problem stvara činjenica da je upravo u tijeku kupoprodajni proces njegova kluba te da stoga ne može isplatiti Rapidu odštetu za Jelavića, koji ugovor s austrijskim klubom ima još dvije godine.

U bečkom klubu, potvrdio je to predsjednik Edlinger, traže minimalnu odštetu od četiri milijuna eura. Glasgow Rangersi dosad nisu ponudili toliki iznos, no menadžer Walter Smith spreman je još malo podići vlastiti odštetni prijedlog.

Jelavić bi želio otići, a da su Rangersi zainteresirani za njega zna još iz prošle sezone. Posebno je škotskim prvacima interesantno što bi mogao nastupiti već u četvrtom pretkolu Lige prvaka. "Liga prvaka? Da, to mi čini Rangerse privlačnom opcijom", izjavio je Jelavić za austrijski dnevnik Kurier.

Pročitajte više