Blanka otputovala u Atenu, nastup ipak upitan

ANALIZA krvi Blanke Vlašić pokazala je, tvrdi njezin otac Joško, da bi se virusi mogli proširiti. Joško je dodao kako bi u tom slučaju Blanka mogla otkazati nastup na Olimpijskim igrama.

Blanka je jutros u 5:30 u pratnji oca Joška i trenera Bojana Marinovića iz Splita, preko Zagreba i Beča ipak otputovala u Atenu, javlja .

Kako piše povišene temperature više nema, ali Blanku bole glava i mišići.

Blankin trener Bojan Marinović istaknuo je da je najvažnije to što Blanka više nema temperaturu. On vjeruje da bolest neće ostaviti značajnijih posljedica na Blankin organizam.

"Dobili smo liječničke nalaze koji pokazuju da Blanka ima povišenu sedimentaciju, ali da nema upale." - dodao je Marinović.

"Zadnji skakački trening odradili smo u utorak, 17. kolovoza, i od tada imamo na programu samo relaksirajuće treninge i zato ovo ne bi trebalo bitno utjecati na formu, ali je upitno kako će se odraziti na fizičku spremu", rekao je Marinović.

No, njezin otac Joško je drugačije doživio nalaze analize krvi, o kojima se raspitao kod liječnika.

"Nije dobro. Krvni nalaz govori da bi se virusi mogli proširiti, a u tom slučaju ništa od dobrog nastupa u Ateni. U stvari, možda ništa ni od nastupa. Vidjet ćemo što će na kraju reći infektolog." - izjavio je Joško Vlašić za Večernji list.

Izvor fotografije: FaH

Pročitajte više