Blanka i Bolt na "Hanžeku" za 15 kuna

BLANKA VLAŠIĆ nakon osvojenog srebra na Svjetskom atletskom prvenstvu u Daeguu vraća se u Split. Oko 20 sati trebala bi sletjeti na aerodrom u Kaštelima.

Najbolja hrvatska atletičarka preskočila je 203 centimetra što je bilo dovoljno za srebrnu medalju. Prva je bila Ruskinja Anna Čičerova s preskočenom istom visinom, međutim Blanka je za razliku od nje rušila jednom letvicu na visini od dva metra. Unatoč problemima s ozljedama očekuje se Blankin nastup na 61. popularnom "Hanžeku"  u Zagrebu koji počinje 13. rujna.

"Kako sada stvari stoje Blanka će nastupiti na Hanžekovićevom momorijalu i nadamo se da se njeno stanje neće pogoršati", rekla je direktorica mitinga Ivana Brkljačić.

Usain Bolt, Ana Čičerova i Blanka Vlašić bit će najveće zvijezde mitinga. Danas u 16 sati počinje prodaja ulaznica. Za zapadnu tribinu treba izdvojiti 200 kuna, za južnu 100 kuna, za istočnu 50, za stajanje 15 kuna, a VIP čak 1000 kuna.

"Ove cijene su najniže na svijetu. Najlošija mjesta na drugim mitinzima stoje najmanje 200 kuna. Nemojte misliti da su te pozicije loše, to su vrlo atraktivna mjesta na jugu i sjeveru stadiona, na zavojima pa će posebno zanimljive biti trkačke discipline", kaže Brkljačić.

Pročitajte više