SP U RUKOMETU

Blaženko Lacković komentirao težak poraz Hrvatske od Argentine

Foto: Getty Images / Guliver Images

LEGENDA hrvatskog rukometa Blaženko Lacković napisao je kolumnu za službenu stranicu Hrvatskog rukometnog saveza gdje je komentirao šokantan poraz Hrvatske od Argentine na SP-u.

Hrvatska sada može u četvrtfinale jedino ako dobije svjetskog prvaka Dansku, ali u isto vrijeme Katar treba pobijediti Argentinu.

"Emocije su velike i to se vidjelo nakon utakmice. Uvijek je bolje pričekati, prespavati noć. Naravno da smo razočarani, želimo trgnuti ekipu, zaštititi ekipu ili sve drugo što volimo kod Hrvatske… Ali imamo još utakmica ispred nas. Koncentrirajmo se radije na to. A i sve velike stvari koje je hrvatski rukomet napravio neće ispariti zbog ovoga!  Neće i ne bi smjele", piše Lacković pa nastavlja o budućnosti:

"Sagledali samo poraz, prihvatili kritiku, malo analizirali i sad se treba primiti posla kao i dosad. Imamo malo vremena za pripremu utakmice s Danskom. Dok god ima šanse ne treba odustajati! Mi ćemo odraditi svoj dio posla, a onda ćemo čekati! Nikad se ne zna…Sjetite se Poljske 2016…“

Cijeli tekst možete pročitati OVDJE.

Pročitajte više