Blic: Hrvati glume reprezentaciju SCG

NAJAVLJUJUĆI prijateljsku utakmicu svojih rivala u "skupini smrti" na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj, Argentinaca, srpski Blic naveo je kako će Hrvati glumiti reprezentaciju SCG.

"Nema sumnje da je argentinski izbornik Jose Pekerman razmišljao o plavima kad je za rivala u Baselu izabrao reprezentaciju Hrvatske" - piše Blic dodajući kako će momci Zlatka Kranjčara testirati snagu gaučosa, koje mnogi stavljaju uz bok Brazilu kao favorite na predstojećem SP-u.

"Iskoristit ću priliku za provjeru nekoliko nogometaša koji nisu imali prilike često igrati. U principu, jezgra naše ekipe na SP je poznata, ali ne želim bilo koga zapostaviti." - kazao je Pekermen dodajući kako za Njemačku mora imati po dva kvalitetna igrača na svakoj poziciji.

Komentirajući svoju momčad Pekerman je kazao kako je Riquelme osa oko koje se okreće igra Argentinaca, ostali igrači zaduženi su da mu daju loptu i da se otvaraju. "Siguran sam da je jedan od najboljih veznjaka na svijetu. Kad uđe u ritam nitko ga ne može zaustaviti" - kazao je Pekerman.

A.H./Blic

Pročitajte više