Boban oduševljen mladima: Kranjčar treba Bariću

BIVŠI kapetan hrvatske reprezentacije gledao je obje hrvatske reprezentacije, te je izjavio kako je oduševljen mladim nogometašima, a posebno Kranjčarom i Babićem, koji su po njegovom mišljenju zaslužili poziv izbornika Barića.

O igri seniorske reprezentacije nije imao puno toga za reći, osim da se nada kako će u uzvratu biti puno bolji, jer imaju izvrsne igrače, koji su u subotu premalo pokazali.

Mlada reprezentacija oduševila je jednog od najboljih hrvatskih nogometaša, koji je uživao u 90 minuta igre u Varaždinu.

Mlade nogometaše ne odlikuje samo želja i ljubav prema nogometu, već izvrsna tehnička prezentacija, a momčad je snažna i kompaktna, kao da igraju i treniraju zajedno svaki tjedan.

Boban nije želio kritizirati izbornika Barića, i rekao je da je "stvar izbornika kakvu će momčad postaviti i koje igrače pozvati", no, nije mogao prešutjeti svoje mišljenje da smatra da je Kranjčar "trebao biti dio A-reprezentacije".

Zvonimir Boban smatra da "starija reprezentacija nema takvog kreativca kao što je Kranjčar, te da mladost igrača ne bi trebala biti problem". "Kranjčar igra nogomet na jedan drugi, suptilniji način nego drugi", izjavio je Boban za Sportske novosti.

Pročitajte više