Boban za Index: Zajec ima moju podršku!

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

NEDUGO nakon što je objavljeno da će kandidat za predsjednika Dinama na listi Dinamovo proljeće biti Velimir Zajec, njegovu kandidaturu podržao je Zvonimir Boban, koji je u kratkom razgovoru za Index poručio: "Jako mi je drago da je Velimir Zajec predsjednički kandidat na listi Dinamovo proljeće… Velika prava i plava podrška."

Zajeca je lista Dinamovo proljeće predstavila na svojoj Facebook stranici. Zajec (67) je igrao za Dinamo od 1974. do 1984. godine te bio prvak Jugoslavije. Upamćen je kao jedan od najboljih igrača u povijesti kluba, a u par navrata vodio ga je i kao trener.

Zajec se na Facebooku obratio dinamovcima: "Pozdrav svima, ja sam Velimir Zajec i predvodit ću još jedno Dinamovo proljeće. Sretan sam što se okupila mlađa ekipa s respektabilnim poslovnim karijerama s idejom da pomognu Dinamu. O nogometu znam nešto malo više od njih i zato sam tu da se primimo posla, ojačamo školu nogometa, učvrstimo prvu momčad i podignemo cijeli naš Dinamo na još veću razinu!

Zajec: Živio naš Dinamo

Vjerujem da zajedno osvajamo izbore! Bit ću spreman odgovoriti na sva pitanja vrlo brzo, a vidim da su se u odgovaranju na mnoga pitanja dečki već primili posla. Vidimo se uskoro u Zagrebu, a međuvremenu vas sve pozivam da se učlanite u Dinamo! Živio naš Dinamo!"

Dinamo očekuju izbori za Skupštinu, koji će se održati 2. ožujka od 9 do 19 sati. Navijači, odnosno članovi kluba, moći će izabrati 25 članova Skupštine od njih ukupno 60. Skupština će birati predsjednika kluba. Navijači Dinama za ovo su se pravo glasa izborili kroz novi Statut. 

Pročitajte više