Bobic potpisao za Rijeku

"JAKO sam zadovoljan što sam došao u Rijeku" - prve su riječi kojima se Fredi Bobic obratio riječkim novinarima u prepunoj press sali kluba, nakon što je potpisao ugovor s Rijekom.

Konferenciji su prisustvovali Marinko Koljanin i Dragan Skočić, koji nisu mogli sakriti svoje zadovoljstvo.

"Ovo je povijestan dan za Klub" - rekao je Koljanin, i nadodao da su razgovori s Bobicem trajali tjedan dana, a budući da se radi o velikom igraču i istinskoj zvijezdi, sve je proteklo u najboljem redu.

"Odabrao sam Rijeku nakon prvog sastanka s gosp. Koljaninom, primijetio sam odmah u razgovoru da se radi o ozbiljnom klubu s ozbiljnim namjerama. Inače, mi u Njemačkoj imamo sliku o hrvatskom nogometu koji nije toliko profesionalan, međutim, činilo mi se da je Rijeka druga priča. Nakon mog dolaska u Rijeku, vidio sam da je klub razvijen i infrastrukturalno. Budući da već dugo igram nogomet, neću obećavati broj golova koje ću postići za vrijeme mog boravka u Rijeci. Najbitnije je da pobjeđujemo, moja je filozofija, da je bolje da je ekipa prvak a ja sam postigao tri gola, nego da ih postignem dvadeset a da mi budemo 4. Ja ću dati sve od sebe" - rekao je Bobic.

Skočić je istaknuo da se nada je Bobic samo ovaj put sa sobom donio zimu, a da će nas sada grijati svojim potezima i golovima.

Pročitajte više