"Bog" Messi okupirao naslovnice, Englezi ismijali Pepa i Clownija Brava

Foto: Marca, As, Mundo Deportivo, The Sun, The Telegraph, Gazzetta dello Sport, Tuttosport, L`Equipe, Metro, A Bola

U ISTOJ večeri pala su dva hat-tricka, Messi je potopio Pepa Guardiolu i njegov Manchester City, a Mesut Özil u Londonu napunio Ludogorec. Bešiktaš je priredio jedino iznenađenje pobjedom kod Napolija 3:2, a Atletico Madrid, Benfica i PSG su rutinski slavili.

Najveću pozornost dobio je derbi Barcelone i Guardiolinog Cityja, koji bi možda bio neizvjesniji da se Lionel Messi nije na vrijeme oporavio od ozljede i već u drugom nastupu zabio tri gola moćnom Cityju. Argentinac je novim čarolijama na travnjaku oduševio puni Camp Nou i rezervirao mjesto na naslovnicama španjolskih medija koji mu se klanjaju i nazivaju Bogom.

Britanski mediji su se, očekivano, okomili na Guardiolu koji je glavna tema njihovih naslovnica, dok The Sun ismijava Cityjevog golmana Brava kojeg su preimenovali iz Claudio u "Clownio".

U Italiji je iznenađujući poraz Napolija pao u drugi plan, a s naslovnica s smješka heroj Juventusove pobjede u Lyonu Gigi Buffon. Gazzetta dello sport posvetila je naslovnicu situaciji u Interu gdje trener De Boer smiruje novi skandal nakon što su se navijači okomili na kapetana Icardija, a milanski klub s Perišićem i Brozovićem večeras (19 sati) igra protiv Southamptona u Europa ligi.

 

 

Pročitajte više