Bogdanović: Epizoda s Hajdukom je gotova

SRPSKI napadač Debrecena, Igor Bogdanović, koji je u prvoj utakmici drugog pretkola Lige Prvaka postigao dva vrlo slična gola protiv Hajduka, uvjeren je u prolaz svoje momčadi i plasiranje u više kolo natjecanja. Bolju momčad u dvije utakmice očekuje Manchester United, a Debrecen već ima prednost 3:0 iz prvog susreta.

"Baš jutros smo opet gledali snimku Hajdukove utakmice sa Zagrebom. I Hajduk je odigrao baš onako kako mi očekujemo da će biti protiv nas. Odnosno, da će od prve minute silovito krenuti po pogodak kojim bi unijeli nervozu u naše redove. Ali, to nećemo dopustiti. Dovoljno smo ozbiljna momčad i možemo sačuvati prednost od tri gola razlike. Ruku na srce, to je ipak dovoljno kako bi Hajduk napustili uzdignutih ruku" - izjavio je Bogdanović o utakmici koja ih očekuje u srijedu novinaru Jutarnjeg lista.

"Ne vjerujem da mogu dostići našu prednost, a iskreno zato što ne možemo mi primiti baš četiri gola, a da pritom ne zabijemo makar jedan. Jer, oni moraju igrati otvoreno, napadački, i ostaviti puno prostora. Samo nekakav iznadprosječni njihov trenutak i naš katastrofalni podbačaj bi njima otvorili mogućnost dostizanja rezultata. Nama ovaj rezultat ne daje naivnu i opuštenu prednost, već mirnoću." - pojasnio je.

"Nas par se potajno nadamo Manchesteru. Jer, ovo s Hajdukom je, zapravo, gotovo, ali nikome od nas ni na kraj pameti nije to dočekati prekriženih ruku. Još ćemo se pomučiti na Poljudu. I nitko se ne udara u grudi već sada. Prvo moramo okončati tu priču sa Splićanima." - dosta samouvjereno je izjavio Bogdanović.

Momčad Attila Supke sletjela je na splitski aerodrom Resnik u utorak u 9 sati, a Bogdanovićeva želja da vidi Poljud, za kojeg je, kaže, čuo da je najljepši stadion u ovom dijelu Europe, ispunit će mu se već na treningu dan prije utakmice.

Pročitajte više