Bogdanović odličan, Knicksi nanijeli Raptorsima rekordno visok domaći poraz

Foto: Profimedia

BOJAN BOGDANOVIĆ sjajno je iskoristio malu minutažu, a njegovi New York Knicksi upisali su najuvjerljiviju pobjedu ove sezone nakon što su na gostovanju u Torontu svladali domaće Raptorse 145:101. Također, poraz od 44 koša razlike najveći je za Toronto u domaćim utakmicama od osnutka kluba 1995. godine.

Knicksi su u pobjedu ugradili 22 trice, što im je najbolji učinak u ovoj sezoni. Do njega su došli uz 50 posto preciznosti. Odličan je pritom bio Bogdanović, koji je ubacio četiri od pet pokušaja za tri poena, u večeri u kojoj je sjajno iskoristio odigranih tek 16 minuta. Uz ukupan šut 7/11, ubacio je 18 koševa, što mu je najbolji napadački učinak još od početka ožujka kad je Atlanta Hawksima ubacio 19 poena.

VIDEO: Arena Sport

New York su do pobjede predvodili Miles McBride, koji je s 29 poena izjednačio rekord karijere, te Jalen Brunson s 26 koševa. Precious Achiuwa svojoj bivšoj momčadi ubacio je 19 poena i imao 12 skokova u sedmoj pobjedi u posljednjih osam utakmica Knicksa. Kod Raptorsa su bolji od ostalih bili Gradey Dick s 23 koša i Gary Trent Jr. s 18 poena i šest asistencija.

Pročitajte više