Filip Hrgović skoro priveden, zbog parkinga odbrusio policajcu

Foto: Index.hr

EUROPSKI boksački prvak, Filip Hrgović zamalo je uhićen prije jučerašnje dodjele nagrada za najbolje sportaše grada Zagreba.

Hrgović je ušao u konfrontaciju s policajcima na parkingu, no netko ga je uspio prepoznati prije nego što je priveden i cijela sitacija je prošla bez ozbiljnih posljedica.
 
“Iskoristio bih ovu priliku da se najdublje i iskreno ispričam policiji, a naročito onim policajcima s kojima sam imao manji verbalni okršaj, nesporazum. Naime, dolazeći ovdje s automobilom zaustavio me policajac, ja sam mu nervozan zbog nenalaženja parkinga odbrusio i neprimjereno se izrazio na što je ovaj već pozvao ophodnju da me privedu. Srećom, sve je brzo izglađeno jer me netko ipak prepoznao. Naravno, to nimalo ne opravdava moj istup i ja koristim priliku odavde s pozornice Trga javno se putem razglasa ispričati policiji, a posebno policajcu prema kojem sam bio grub za neprimjerene riječi”, ispričao se Hrgović.
 
Uz Hrgovića, nagradu za najboljeg sportaša/icu  dobila je i Sandra Perković dok su u kolektivnim sportovima nagrađeni rukometaši PPD Zagreba i košarkašice Medveščaka.

Pročitajte više