Bomba Gallianija: David Beckham je od siječnja Milanov igrač!

DOPREDSJEDNIK AC Milana Adriano Galliani izjavio je za Corriere dello Sport da će milanski nogometni klub u siječnju potpisati stalan ugovor s Davidom Beckhamom (33).

Iako je talijanski sportski dnevnik već ranije nagovještavao da bi Beckham mogao drugi dio sezone igrati za AC Milan na četveromjesečnoj posudbi, dok nova sezona MLS-a ne otpočne, nova ekskluzivna informacija u Corriereu govori da će Milan otkupiti Beckhamov ugovor s LA Galaxyjem, klubom iz MLS-a s kojim niti drugu godinu u nizu nije uspio izboriti doigravanje.

"Beckham želi trenirati i igrati za AC Milan. I mi želimo njega. Mogu objaviti da nam se priključuje u siječnju, tijekom zimskoga prijelaznog roka. Potpisat ćemo ga do kraja sezone", izjavio je Galliani nastavivši:

"Radi se o izvrsnom poslu. Treneru Ancelottiju David će biti na raspolaganju za Seriju A i za Kup Uefa."

"Nogomet danas nije samo stvar taktike i tehnike. On je također stvar punih stadiona i oglašivačke industrije. Nitko zadovoljniji od nas kada na stadionu imamo 65.000 gledatelja, kao što smo imali prošle nedjelje. A stadione će ubuduće puniti samo superzvijezde poput Beckhama, koji, usput, želi igrati baš za Milan, ne za neki drugi klub."

"S njim, Kakom i Ronaldinhom imat ćemo Dream Team", trlja ruke Galliani.

Pitanje je kako će Milan otkupiti Beckhamov ugovor kojemu u Galaxyju godišnje jamče 50 milijuna dolara plaće. Englez je odradio tek dvije od pet sezona ugovora. Talijani smatraju da Galliani već ima rješenje.

S druge strane, engleski tabloid Daily Star piše da je zbog pregovora s Milanom brak Davida i Victorije upao u krizu. Gospođa Beckham inzistira da ostanu živjeti u Kaliforniji, gdje zdušno radi na njihovu proboju na holivudsku scenu. Nogometaš, pak, želi igrati u jakome europskom klubu, konkretno Milanu, kako bi se izborniku Fabiju Capellu nametnuo za SP u Južnoafričkoj Republici 2010. godine.

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više