BOMBA PRIJELAZNOG ROKA EKSPLODIRALA Mbappe je službeno napadač PSG-a!

Foto: PSG / Twitter

KONAČNO je završena najveća sapunica ovog ljeta. Kylian Mbappe, jedan od najboljih mladih napadača na svijetu, napustio je Monaco i službeno postao igrač PSG-a! Tijekom cijelog prijelaznog roka reprezentativac Francuske bio je meta Real Madrida, PSG-a, Barcelone, Arsenala, ali je na kraju klub iz Pariza pobijedio konkurenciju i, nakon 222 milijuna eura za Neymara, realizirao još jednu transfer-bombu.

"Sretni smo zbog dolaska Mbappea u PSG. On će igrati ove sezone na jednogodišnju posudbu iz Monaca, nakon čega će PSG otkupiti njegov ugovor", napisao je francuski doprvak u priopćenju.

Dakle, 18-godišnji napadač će nakon isteka posudbe potpisati ugovor do 2022. godine, Monaco će sljedećeg ljeta dobiti 145 milijuna eura, a klub iz Monte Carla dobit će još 35 milijuna eura kroz bonuse, što je ukupno 180 milijuna eura. 

Time je Mbappe postao drugi najskuplji nogometaš u povijesti, iza spomenutog Neymara, pa PSG sada ima u momčadi dva najskuplja igrača ikada.

Naravno, cijela operacija između dva kluba realizirana je zbog financijskog fair-playa, kako bi PSG izbjegao kaznu UEFA-e te su na kraju obje strane zadovoljne povijesnim transferom. 

Pročitajte više