Bonucci: Divim se Modriću

Foto: Profimedia

UNION BERLIN i Real Madrid u utorak u 21 sat igraju utakmicu posljednjeg, šestog kola skupine C Lige prvaka. Real je osigurao prvo mjesto u skupini i plasman u osminu finala. Union, čiji je trener Nenad Bjelica, treba pobjedu nad Realom te slavlje Napolija protiv Brage kako bi osvojio treće mjesto, koje vodi u nokaut-fazu Europa lige.

Leonardo Bonucci (36) - legendarni talijanski branič koji je nastupao za Inter, Juventus i Milan, a sad je u Unionu - dao je intervju za Marcu uoči susreta s Realom. Englesku zvijezdu Judea Bellinghama (20) opisao je kao vanzemaljca, nakon čega ga je španjolski novinar pitao "kojeg od ostalih Realovih vanzemaljaca osobito cijeni". Bonucci je izabrao Luku Modrića (38).

"Modrić mi je jako drag, divim mu se. Ogromna je stvar što je sve napravio u svojoj karijeri, osobito tijekom posljednjih godina. Tipično za velikog šampiona i izuzetnog igrača. Uzbudljivo je vidjeti kako igra, kako obrađuje loptu i kako hrabro vodi momčad. Ponekad se čini da Real s njim ima tri-četiri igrača više na terenu. To objašnjava njegovu veličinu u Realu na terenu i izvan njega", rekao je Bonucci.

Pročitajte više