HAJDUK

Borja Lopez: U Hajduku je jako komplicirano u odnosu s navijačima

Miranda Cikotic/PIXSELL

ŠPANJOLSKI branič Borja Lopez danas je potpisao za španjolskog drugoligaša Sporting Gijón. Poslije dva ljeta napustio je Hajduk u kojem je bio najavljen kao veliko pojačanje, no bivši igrač Monaca i Barcelone B nije ispunio očekivanja.

"Ovih godina sam prošao kroz jako dobre situacije, ali i one teške, jako komplicirane vezane uz navijače i promjene trenera. I uz sve pomalo. Na kraju, takve situacije ti pomognu da rasteš kao nogometaš", rekao je 25-godišnjak na svom predstavljanju u Gijónu pa dodao:

"Htio bih zahvaliti Hajduku što mi je omogućio da budem ovdje, jer je u početku ovo bila jedna komplicirana situacija. Na kraju je i Hajduk dao svoj doprinos. Igranje za Hajduk pomoglo mi je u razvoju, jer je ondje jako veliki pritisak koji postoji u odnosu s navijačima. Ondje je u svim utakmicama potrebno pružiti maksimum i pobijediti. To je pomalo kao i ovdje, daš li sve od sebe na terenu, navijači će te voljeti."

Za Sporting, u kojem je ponikao, potpisao je na dvije godine i cilj mu je vratiti se s klubom u La Ligu.

Za Hajduk je odigrao 65 utakmica. Klubovi nisu objavili detalje transfera.

"Ne znaju se iznosi vezani za transfer. Sporting je platio Hajduku oko 50.000 eura te ono što je Lopez oprostio", rekao je u telefonskom razgovoru Javier Barrio, novinar El Comercia.

Pročitajte više