Boubacar Sanogo odbio dolazak u Dinamo

DINAMO je pokušavao dovesti Boubacara Sanogoa, ali je napadač Werdera glatko odbio ponudu da preseli na hrvatske travnjake. Modri su već duže vremena u potrazi za napadačem, a nakon što nisu uspjeli dovesti Ivana Klasnića, polomili su zube i reprezentativcu Obale Bjelokosti.

Zoran Mamić je, kako pišu Sportske novosti, bio u Njemačkoj i sve dogovorio s direktorom Werdera Klausom Allofsom. Međutim, Sanogo navodno nije želio ni čuti za dolazak u slabašnu hrvatsku ligu.

Sanogo košta oko tri milijuna eura, Dinamo bi pronašao novac za transfer, ali 26-godišnjak jednostavno želi doći u HNL. Velik je to problem naših klubova jer je, bez obzira na novac, teško nagovoriti prosječnog europskog igrača da preseli u Hrvatsku.

Sanogoa se sjećamo od prije dvije godine s Dinamove ključne utakmice za plasman u Ligu prvaka. Igrali su Modri tada s uzvrat s Werderom na Maksimiru, a Sanogo je zabio Kochu drugi gol.
 
Sanogo nije s Werderom sudjelovao u ovogodišnjem pokušaju osvajanja Kupa Uefa. Nakon što se ozlijedio Vedad Ibišević, Werder ga je posudio Hoffenheimu, ali nije uspio zamijeniti Bosanca. Odigrao je 14 utakmica i postigao tek jedan gol. Nije sezona za pamćenje, ali čovjek ne želi iz Bundeslige, ne želi s konja na magarca.

M.Pa.
Foto: Index

Pročitajte više