Boysi rasplakali Drpića

IAKO je Dinamo u Maksimiru napokon ubilježio jednu visoku pobjedu, pa makar i nad posljednjim klubom na tablici, najžešći navijači "Modrih" na utakmicu su došli prvenstveno kako bi vrijeđali Dinamove nogometaše.

"Dino se ženi, jebote Dino se ženi; ženi sa kurvom, jebote ženi sa kurvom!" – samo je jedna od pogrdnih pjesama koje su Boysi tokom utakmice Dinama i Međimurja uputili braniču Dini Drpiću.

Bad Blue Boysi očito ne misle tako brzo zaboraviti sramotno Dinamovo ispadanje u Ligu za ostanak, pa su tako tokom susreta derali postere Dinamovaca i bacali ih s tribine, skandirali "Vi niste Dinamo!", izvjesili transparent "Orgijamo i brijemo dok se ne zagrijemo"...

Uvrede navijača toliko su uznemirile Dinu Drpića da je sam zamolio trenera Zvjezdana Cvetkovića da ga izvadi iz igre, što je ovaj i napravio. Kad je sjeo na klupu, Drpić je zaplakao, piše Večernji list.

Nakon utakmice nitko od Dinamovih igrača nije želio razgovarati s novinarima, na taj način protestirajući protiv grubog vrijeđanja Dine Drpiće i Darija Zahore, a sam Drpić je nakon utakmice samo kazao kako to nije zaslužio.

Pročitajte više