Boysi Torcidi usred nereda: Ovo je Hajduk!

Foto: Zvonimir Barisin/Pixsell

DINAMO i Rijeka igrat će u finalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. Dinamo je na Poljudu pobijedio Hajduk 1:0 i izborio je finale s Rijekom koja je izbacila Lokomotivu. Strijelac je bio Sandro Kulenović u 15. minuti dvoboja. Za Hajduk je debitirao Ivan Perišić koji je u igru ušao u 72. minuti. Finale će se igrati na dvije utakmice. Prva će se odigrati 15. svibnja, a druga 30. svibnja.

Nakon utakmice došlo je do incidenta kada je Torcida, očito bijesna zbog lošeg rezultata svoje momčadi, uspjela probiti ogradu na sjevernoj tribini i u velikom broju uletjeti na teren. Igrači su pobjegli u svlačionice kad su to vidjeli, a pripadnici Torcide dali su se u trk prema tribini na kojoj su bili smješteni Bad Blue Boysi.Ipak, vrlo brzom reakcijom policija je spriječila veće nerede.

@index.hr Torcida probila ogradu na Poljudu i krenula na Boyse #dinamo #hajduk #poljud #torcida #bbb #foryou #foryoupage #fyp #split ♬ original sound - Index.hr

Interventni policajci su uspješno okružili navijače Hajduka, zaustavili njihov prodor i potjerali ih natrag na Sjever. U trenutku kada su se bijesni torcidaši zaletjeli prema rivalima, Boysi su ih odlučili dodatno isprovocirati i skandirali su: Ovo je Hajduk!

Pročitajte više