HNL

Bradarić: Znam Tudora od ranije, mislim da sada ima više strpljenja

Foto: hajduk.hr

NOGOMETAŠI Hajduka krenuli su na petnaestodnevne pripreme u Tursku. Bijeli su danas, nešto prije 14 sati, krenuli prema Zagrebu, odakle će u petak ujutro poletjeti prema turskom Beleku, tradicionalnoj zimskoj bazi za pripreme.

Filip Bradarić jedan je od rijetkih igrača Hajduka, od onih koji su hrvatskog stručnjaka dočekali u svlačionici splitskog kluba, koji je ranije u karijeri radio s Igorom Tudorom.

"Odradili smo dosta dobrih nekoliko dana. Meni je Tudor poznat, nekima nije, ali vrlo brzo će se svi uklopiti u njegov sistem rada. On traži malo energičnije, malo brže, malo jače. To se već vidi u prvim danima. Krećemo na pripreme, u Turskoj ćemo se još bolje upoznati s njim", rekao je Bradarić za Dalmatinski portal, a zatim se dotakao Tudora prije nekoliko godina i danas:

"Teško je to reći, prošlo je tek nekoliko dana, ali ovako po priči s njim čini mi se da je malo drugačiji nego što je bio prije. Mislim da ima malo više strpljenja", istaknuo je Bradarić. 

Vidi li se kod njega talijanski štih?

"Prošao je poslije Hajduka velike klubove i jake lige. Bio je dosta u Italiji, tamo se dosta radi na taktici, što se i vidi. Prvi dan, kada smo izašli na teren, radili smo taktiku", rekao je Tudor pa je komentirao najave o igri s trojicom u zadnjoj liniji: 

"To ćemo tek vidjeti. Na pripremama ćemo se bolje upoznati, trener će vidjeti kako ekipa izgleda. Pričali smo i o mojoj ulozi, ali neka to zasad ostane među nama", zaključio je Bradarić. 

Trener Igor Tudor na središnji dio priprema poveo je sljedećih 28 igrača:

5 Hamza Barry, 6 Darko Nejašmić, 7 Leon Kreković, 8 Stefan Simić, 9 Marin Jakoliš, 10 Mijo Caktaš, 11 Samuel Eduok, 13 Goran Blažević, 17 Josip Juranović, 19 Ivan Delić, 20 Jakov Blagaić, 21 Jairo, 23 Anthony Kalik, 24 Stanko Jurić, 28 Filip Bradarić, 29 Stipe Vučur, 31 Ivan Dolček, 34 Ardian Ismajli, 35 David Čolina, 40 Marin Ljubić, 44 Mario Vušković, 47 Francesco Tahiraj, 55 Stipe Radić, 70 Josip Posavec, 71 Davor Matijaš, 77 Lumbardh Dellova, 91 Tonio Teklić i 93 Bassel Jradi.

Pročitajte više