Branič Barce: Messi i Suarez su mi uzimali po 50 eura dnevno

Foto: EPA

BRANIČ Barcelone Yerry Mina (23) oduševio je nogometnu javnost svojim nastupom na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Kolumbijac je zabio čak tri gola u četiri utakmice, što baš nije uobičajeno za igrača njegove pozicije.

Mina je u siječnju ove godine stigao u redove katalonskog diva. Yerry je inače vedra osoba, uvijek je spreman za šalu. Odmah pri dolasku u novu sredinu pokušao je podignuti atmosferu, no za to je plaćao po 50 eura dnevno.

"Kad sam prvi put došao u klub, počeo sam se kladiti s Leom Messijem i Luisom Suarezom kako bih stvorio dobru atmosferu. Cilj je bio na treningu najbolje izvoditi slobodne udarce, ali svakog dana gubio sam po 50 eura. Onda sam shvatio: Čekaj, pa ja njima plaćam šoping svakog dana! Morao sam se smijati, ali oni su čudovišta koja mogu loptu poslati gdje god žele. Koliko su dobri na terenu toliko su i dobri ljudi", otkrio je Kolumbijac.

Mina se posljednjih mjeseci uoči SP-a nije dobro osjećao u Kataloniji, no nakon sjajnog nastupa u Rusiji sigurno je vratio samopouzdanje. Za njega se raspituju Manchester United i Everton, ali teško će ga čelnici Barce pustiti.

"Mnogo loših stvari prolazilo mi je kroz glavu. Mislio sam da sam gotov. Toliko sam se loše osjećao da su me Coutinho i Paulinho hrabrili cijelo vrijeme govoreći da će sve biti u redu. Razumijem da ima spektakularnih igrača na mojoj poziciji, ali samo sam želio koju minutu da impresioniram sve i nisam je dobio. A onda kada jesam, bilo je loše, osjećao sam da mi ništa ne ide, čak ni obično dodavanje na treningu", završio je Mina.

Pročitajte više