Branič Intera: Seks uoči utakmice? To je nemoguće

Foto: EPA

LIJEVI bočni Intera Federico Dimarco (25) gostovao je u talijanskoj emisiji kod voditelja Alessandra Cattelana. Dimarco je rođen u Milanu, zbog čega je iznimno ponosan i sretan što igra za Inter. Prošao je školu nogometa talijanskog velikana, bio na posudbama u Ascoliju, Empoliju, Sionu, Parmi i Veroni, a od 2021. je stalni član voljenog kluba.

S obzirom na to da ga je Inter slao na brojne posudbe, voditelj ga je pitao je li strahovao da se nikad neće vratiti. "Bilo je teških trenutaka. U Sionu sam slomio metatarzalnu kost, a u Parmi imao problema s aduktorom. Zahvaljujući treneru kojeg sam imao u Veroni Ivanu Juriću, uspio sam se vratiti u Inter", odgovorio je Dimarco i time poručio da je hrvatski stručnjak, koji sada vodi Torino, imao veliku ulogu u njegovoj karijeri.

Dimarca su pitali ima li seksa uoči utakmica. "Uoči utakmica smo u trening-kampovima, što znači da je to nemoguće", nasmijao se branič koji ima 107 nastupa, devet pogodaka i 18 nastupa za Inter. Ugovor mu vrijedi do 2026. godine, a Transfermarktu mu vrijednost procjenjuje na 45 milijuna eura.

"Lukaku me razočarao"

Dimarco je upitan i o Romeluu Lukakuu, belgijskom napadaču koji je prošle sezone igrao u Interu, dok ga je sada Chelsea poslao na posudbu u Romu. "Lukaku me razočarao jer smo bili bliski cijelu sezonu. Ne želim ići u detalje jer je sada u drugom klubu. Da, sada će igrati protiv nas. Uzbuđeni smo, kao i uoči svake utakmice", odgovorio je Dimarco.

Podsjetimo, talijanski mediji pisali su da su se odnosi belgijskog napadača i Intera urušili kad je otkriveno da je Lukaku primao ponude drugih klubova iako se Inter nadao da će ga otkupiti od Chelseaja.

Pročitajte više