Transferi

Bilić doveo legendu Srbije u WBA

Foto: WBA

WEST Bromwich Albion i hrvatski menadžer Slaven Bilić dobili su veliko pojačanje. Na stadion Hawthorns je stigao jedan od najboljih srpskih nogometaša u povijesti Branislav Ivanović, koji je s klubom potpisao jednogodišnji ugovor.

Protekle tri i pol sezone je igrao za Zenit iz Sankt-Petersburga, a prije toga je devet sezona branio boje Chelseaja, s kojim je osvojio Ligu prvaka i tri Premiershipa.

Ivanović je potpisao kao slobodan igrač

"Premierliga je najbolja liga na svijetu. Moram se dokazivati i spreman sam na izazov. Sretan sam što ću ponovno igrati u Premierligi i nadam se da ću biti uspješan. Imam puno ambicija i želim dokazati puno stvari. Dat ću sve od sebe za momčad", kazao je srpski nogometaš, koji je došao kao slobodan igrač.

Zadovoljan je bio i trener Slaven Bilić, koji je nakon uvodnog poraza od Leicestera 0:3 na domaćem terenu shvatio da mora pojačati momčad ako želi ostati u ligi.

"On je ostvario sve u svojoj karijeri, koja je fantastična. Oduševljeni smo jer donosi kvalitetu i iskustvo na terenu i izvan njega. Ne dolazi samo on nego i njegov utjecaj koji će imati na sve braniče. Zato nam je bio jedna od glavnih želja u prijelaznom roku", priznao je Bilić.

Pročitajte više