BRAVO, MAJSTORE! Kramarić golčinom srušio Bayern i vodi Hoffenheim prema Ligi prvaka

Foto:Screenshot

AKO OVAKO nastavi, Hoffenheim bi sljedeće sezone mogao igrati Ligu prvaka. Nastavi li Andrej Kramarić s ovakvim partijama, to uopće nije nemogući scenariju.

Nakon što je u prošlom kolu zabio dva gola Herthi, Kramarić je večeras fantastičnim golom sredio Bayern i osigurao Hoffenheimu veliku 1:0 pobjedu u 27. kolu Bundeslige. Bavarcima je to bio prvi primljeni gol u Bundesligi nakon devet sati nogometa.

Igrala se 21. minuta kad je Kramarić koji je do tada bio najbolji igrač na terenu, primio jednu odbijenu loptu i strašnim udarcem s 20 metara probio Ulreicha. Da je Manuel Neuer bio na golu, možda bi i obranio Kramarićev udarac, no to ne umanjuje majstoriju našeg reprezentativca.

Kramarić je svih 90 minuta bio najbolji igrač na terenu. Razigravao je suigrače, izluđivao dosta nesigurnu Bayernovu obranu i u dva navrata mogao je zabiti i drugi gol. Hoffenheimu je to prva pobjeda protiv Bayerna u povijesti.


Andrej je potpuno eksplodirao u zadnjih mjesec i pol. Prvo je zabio dva gola Darmstadtu sredinom veljače, onda u razmaku od tjedan dana zabio Ingolstadtu i Freiburgu, da bi prošlog vikenda bio najbolji igrač u velikoj 3:1 pobjedi kod Herthe u Berlinu.

Današnji gol mu je već 14. ove sezone, a u tih 28 nastupa skupio je i sedam asistencija.

Hoffenheim je ovom pobjedom zadržao treće mjesto na tablici koje vodi izravno u Ligu prvaka, s bodom više od dortmundske Borussije. Crno-žuti su 3:0 razbili HSV, a Werder istim rezultatom Schalke. Kovačev Eintracht je izgubio u Kölnu 1:0.


Bundesliga, 27. kolo:

Hoffenheim - Bayern 1:0 (Kramarić 21')
Borussia D. - HSV 3:0 (Castro 13', Kagawa 81', Aubameyang 90'+3')
Köln - Eintracht 1:0 (Jojić 53')
Werder - Schalke 3:0 (Gebre Selassie 24', Kruse 76'-11m, Eggestein 80')

 

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više