BRAVO POKAZAO PEPU ŠTO MISLI O NJEMU Trener grli junaka trijumfa, a golman mu radi ovo

Screenshot: Youtube

CLAUDIO BRAVO bio je junak dramatične pobjede Manchester Cityja kod Leicestera u četvrtfinalu Liga kupa.

Nakon 1:1 i produžetaka, prilikom izvođenja penala obranio je odlučujući udarac Riyadu Mahrezu i tako njegovu klubu omogućio polufinale.

Pobjeda i prolazak na teškom gostovanju i to na ovakav način bili su posebno slatki igračima i trenerima gostiju koji su odmah nakon golmanove pobjedničke obrane otrčali do njihovih navijača, kako bi zajedno proslavili trijumf.
 
Bravo je naravno bio u prvom planu, odmah ispod tribine i najbliži navijačima koji su ga slavili. Sjajno raspoložen, pjevao je i pljeskao s njima, sve dok mu s leđa nije došao Pep Guardiola, oduševljeno ga zagrlio i nasmijan mu počeo šaputati na uho.
 
Golman Cityja na to je odmah euforični izraz lica zamijenio kiselim, okrenuo se, otišao i tako trenera ostavio da slavi s navijačima.

Čileanskog vratara Guardiola je doveo u ljeto 2016. iz Barcelone za 20 milijuna eura. Ali najbolji golman La Lige tijekom prve sezone u Premier League bio je užasan u tom natjecanju, kao i u Ligi prvaka. Posebno je kiksao u velikim utakmicama, protiv Uniteda i Barcelone.
 
U proljetnom dijelu prvenstva u dvije utakmice primio je golove iz svih šest udaraca na njegova vrata, nakon čega ga je Guardiola svoj najveći promašaj na tržištu morao zamijeniti veteranom Willyjem Caballerom. Brojke su potvrdile da je Bravo najgori golman Premier League, s najslabijim postotkom obrana od 54 posto.
 
Jedina utjeha bila su mu dva obranjena penala protiv nižerazrednog Wolverhamptona u Liga kupu.
 
Ove sezone Bravo je potpuno potonuo dolaskom Edersona i brani jedino u najmanje važnom natjecanju. I kada je barem tamo bio junak na jedan dan, došao je Pep i sve mu pokvario. 

Pročitajte više