Brawn o Ferrariju: Čeka ih još puno posla prije nego što smiju pomisliti o pobjedi

"RED BULL nam predstavlja jedinu pravu prijetnju u ovom trenutku", rekao je vlasnik GP Browna Ross Brown odbacivši da bi ih njegova bivša momčad Ferrari isto kao i branitelj naslova Lewis Hamilton i posrnuli McLaren mogli ugroziti.

"Izgledaju mi u ovom trenutku kao jedina prijetnja. Ostale momčadi bi mogle zabljesnuti i ponovno potonuti, no Red Bull je snažan, jedina prava prijetnja za nas", objasnio je Brawn dodavši kako niti jedan vozač nije propustio osvojiti naslov nakon ovakvog starta kao što je to ove sezone slučaj s Jensonom Buttonom.

Brawn je i u konkurenciji konstruktora istaknuo Red Bull kao glavnog konkurenta...

"Tako to sada izgleda, zar ne? Čini se da smo mi i oni trenutačno najjače momčadi koje su iskoristile priliku koju su nam dala nova pravila. Mislim da još uvijek nismo vidjeli najbolje od njih."

Upitan za svoju bivšu momčad koja je napokon u posljednjoj trci uhvatila neki priključak, Brown je odgovorio sa skepsom.

"Teško je reći radili se samo o stazi koja im odgovara ili postoji neki napredak. Pred njima je još dosta rada prije nego što smiju početi razmišljati o pobjedama", zaključio je vlasnik ovogodišnje hit momčadi F1.

M.P.
Foto: AFP

Pročitajte više