Brazilac David Lopez potpisuje za Osijek

ZA POČETAK nogometne sezone u Gradskom vrtu možemo reći da je bio manje ili više uspješan, ali zanimljiv u svakom slučaju. Dva mini-derbija u dva kola; katastrofa u Splitu, ali i veliki pothvat protiv Dinama obilježili su protekle dane Osječana. No, čini se kako sada padaju u drugi plan, jer za Osijek bi ovih dana trebao potpisati Brazilac David Junior Lopez.

24-godišnji igrač dosad je karijeru gradio u SAD-u, točnije u Arizona Sahuarosima. Njegov bivši trener kazao je kako se radi o potpunom igraču kojeg krase ponajprije odlične tehničke mogućnosti, no koji treba poraditi na brzini i pokretljivosti.

Trener Osijeka Ivo Šušak oduševljen je dolaskom brazilske zvijezde u Osijek, te je izjavio kako ne može dočekati potpisivanje ugovora.

"Brazilac David Junior je igrač koji nam treba. Ljevak, brzanac, koji je u karijeri igrao i u napadu i na mjestu zadnjeg veznog igrača, k nama je došao kao lijevi stoper. Znate što me pitao njegov impresario kad je došao na pregovore? Zanima ga jesam li trener koji stoperima dopušta uključenje u igru. Ma jedva čekam jednog takvoga." - izjavio je prezadovoljni trener Osijeka.

Tako će nakon Turkovića i mladog Josipa Kneževića, za kojeg Šušak kaže da će biti pravi, a čiji potpis je također izvjestan, u Gradski vrt doći i najveće ovogodišnje pojačanje, koje će itekako utjecati na način igre osječkog kluba.

Brazilac Lopez već bi ovaj tjedan trebao potpisati trogodišnji ugovor, a sve što je dosad pokazao govori kako u njemu Osijek dobija dar s neba, pišu Sportske novosti.

(Foto: Sportske novosti)

Pročitajte više