Brazilac Ronaldo: Vidjet ćemo što će biti s Mbappeom u Realu. Jedna stvar je sigurna

Foto: EPA

KYLIANU MBAPPEU na kraju sezone istječe ugovor s PSG-om te bi se u ljetnom prijelaznom roku trebao pridružiti Real Madridu. Jednog od najboljih igrača svijeta povezivalo se s Realom i u ljeto 2023., no tada je iznenađujuće produljio ugovor s Parižanima. Prema informacijama insajdera Fabrizija Romana, francuski napadač će u Realu zarađivati oko 20 milijuna eura po sezoni.

Brazilski Ronaldo, dvostruki osvajač Zlatne lopte (1997. i 2002.) te nekadašnji napadač Barcelone, Intera, Reala i Milana, govorio je o Mbappeovu dolasku u Real. "Moramo pričekati službenu potvrdu, no svi su uzbuđeni zbog Mbappeova dolaska u Madrid. On je nevjerojatan igrač, jedan od najboljih trenutno. Mislim da mu je jako dobra odluka doći u Real. Vjerujem da će konačno osvojiti Zlatnu loptu ako potpiše.

Ne znam što je istina, ali ljudi pričaju o njegovoj situaciji u PSG-u. Sigurno je da će u Realu imati momčad koja će podržavati svaku odluku koju donese na i izvan terena. Branit će ga. No, mislim i da je u PSG-u proveo jako dobar period", rekao je Ronaldo u intervjuu za Daily Mail.

"PSG je pokušao zadržati Mbappea, bio je velika zvijezda njegova projekta"

Mbappe je 2017. potpisao za PSG te u njegovu dresu u 295 nastupa postigao 246 pogodaka i tome dodao 105 asistencija. Ove sezone je na 34 gola u 35 nastupa, međutim trener Luis Enrique mu je smanjio minutažu u proljetnom dijelu sezone, očigledno zbog toga što će uskoro otići.

"Naravno, PSG ga je pokušao zadržati, bio je velika zvijezda njegova projekta. Vidjet ćemo što će biti s Mbappeom u Realu. Jedna stvar je sigurna, a to je da ćemo u narednim godinama još više uživati u njegovim nastupima", dodao je Ronaldo.

Pročitajte više