Brazilci pripremili ples za golove protiv Hrvatske

Foto: EPA

NOGOMETAŠI brazilske reprezentacije nakon golova na Svjetskom prvenstvu zajedno su plesali na terenu. Na utakmici protiv Južne Koreje pridružio im se čak i izbornik Tite. Nije to svima najbolje sjelo, a bilo je čak i kritika da se takvom proslavom pogodaka ponižava protivnik.

Tko ne voli naš ples imat će problem, jer ćemo mi i dalje plesati i nije nas briga", izjavio je napadač Brazila Raphinha, prenosi ESPN. Imaju širok repertoar plesova, za koje koreografiju uvježbavaju na treninzima. Pjesme i plesove vide na društvenim mrežama. Da bi pokreti bili uvježbani, brinu se Neymar, Vinicius, Raphinha i Lucas Paqueta.

Spremna je pjesma za Hrvatsku

"U osmini finala smo kod prvog gola Južnoj Koreji zaplesali Pagodao do Birimbola, glazbu Os Quebradeiras uz produkciju Machadeza, koja je u ovom trenutku najslušaniji TikTok sadržaj, a protiv Hrvatske ide Warm up Senta Senta Suave, pjesma pjevača Buarquea, prijatelja Viniciusa Juniora, koju je izbacio u suradnji s Kevinom O Chrisom", otkrio je Paqueta.

Brazil je favorit Svjetskog prvenstva od početka natjecanja. Od četiri dosad odigrane utakmice, pobijedili su u tri. Izgubili su samo u posljednjem kolu grupne faze, u kojem je protiv Kameruna igrala druga momčad. Hrvatska i Brazil igraju u četvrtfinalu u petak od 16 sati.

Pročitajte više