UFC

Gazda UFC-a o brazilskoj legendi: Trebao bi razmisliti o mirovini

Foto: Instagram

BRAZILSKA legenda Junior Dos Santos upisao je četvrti poraz u nizu nakon nokauta na UFC 256 priredbi u Las Vegasu proteklog vikenda.

Cigana je ovoga puta srušio Ciryl Gane, nesuđeni protivnik hrvatskog MMA borca Ante Delije. Dos Santosa su tri puta prije toga redom nokautirali Francis Ngannou, Curtis Blaydes i Jairzinho Rozenstruik.

Dos Santos je posljednji put bio teškaški prvak UFC kategorije 2011., a od tada je imao puno teških borbi, najviše protiv Caina Velasqueza i Stipe Miočića. Sve manje može podnijeti pravi udarac, zbog čega se MMA fanovi nadaju da će 36-godišnjak prije neke ozbiljnije ozljede odlučiti otići u mirovinu.

Slaže se s tim i gazda UFC-a Dana White koji je na presici nakon posljednje priredbe kratko rekao kako se nada da će Cigano razmisliti o svojoj budućnosti.

Uz to, najavio je kako će UFC rezati troškove, što znači i otkaze nekim borcima. Iako nije spomenuo Dos Santosa, ima smisla da Cigano uđe u takvu računicu.

"Svakog vikenda pričamo o tome, isto će biti i sada. To je dio sporta. Na prijelazu između ove i sljedeće godine ćete vidjeti odlazak puno starih velikih imena."

Pročitajte više