Brazilski nogometaš potpisao za Dinamo nakon pobjede u RTL-ovom showu

Foto: RTL

ERICK TSUTIDA VANZELA novi je igrač Dinama. Jednogodišnji ugovor u vrijednosti od 13 i pol tisuća eura donijela mu je pobjeda u RTL-ovom showu Utakmica života, koji je završio ovaj tjedan. Vanzela ima 20 godina i dosad je nastupao za Naftaš Ivanić u 4. ligi.

Čestitamo Ericku, novom pobjedniku Utakmice života koji je danas pokazao odličnu igru te odlučnost i upornost tokom trajanja kampa! Čestitamo mu na ugovoru s Dinamom i želimo puno sreće u nastavku karijere! 🤗⚽️

Objavljuje Utakmica životaUtorak, 6. lipnja 2023.

Kandidati koji su se natjecali trenirali su pod vodstvom nogometnih legendi na čijem čelu je glavni trener Tomislav Ivković. Stručni stožer, uz glavnog trenera Ivkovića, čine pomoćni treneri Vladimir Balagović i Oelilton Araujo Santos, svima u Hrvatskoj poznat kao Etto, kondicijska trenerica Petra Mandić i trener vratara Mario Jozić. Finalni ispit bila je utakmica protiv hrvatske U-20 reprezentacije. 

Kristijan Kopljar pobijedio u prošloj sezoni

Pobjednik prošlogodišnje sezone Utakmice života bio je 20-godišnji Kristijan Kopljar koji je na pulskom stadionu Aldo Drosina pokazao najviše potencijala i tako potpisao jednogodišnji ugovor s NK Istrom 1961 u vrijednosti 100.000 kuna.

Kristijan je ove sezone do sada skupio sedam službenih utakmica u dresu NK Istre 1961, što je odličan doseg tog mladog igrača u njegovoj prvoj prvoligaškoj sezoni, nakon što je sezonu ranije igrao u 3. nogometnoj ligi.

Pročitajte više