Brbić: Neka Mamić ide na Sjever s Torcidom

Foto: Hina 

"NARAVNO da Zdravko ide s nama u Split, kako ne bi išao", uz osmijeh je danas na press konferenciju u Maksimiru kazao Zoran Mamić. 

Trener Dinama kod novinara se usput raspitao je li predsjednik Hajduka Marin Brbić spreman za utakmicu i ima li već dres za suđenje. Na te se izjave Hajduk očitovao službenim priopćenjem i poručio da njihov predsjednik ipak "neće suditi utakmice kao Zoran i Zdravko"

Nas je dodatno zanimalo je li se gazda Dinama najavio Hajduku kao gost na sutrašnjoj utakmici u polufinalu Kupa na Poljudu, gdje mu je odlukom Nadzornog odbora zabranjen ulaz nakon incidenta 2014. godine. Gazda Dinama fizički se sukobio sa 77-godišnjim Ivom Begom. Službe i osobni čuvari iznijeli su ga sa stadiona.  

 

Brbića smo upitali je li informiran o Mamićevom dolasku u Split, odnosno je li se savjetnik Dinama i službeno tako najavio, illi samo ironično preko brata Zorana.

"Informiran sam, naravno. Mogu vam dati informaciju da Mamić sutra neće biti u svečanoj loži Poljuda"

Što ako ipak navrati?

"Neće biti nikakvih čarki, postoje zaštitari na stadionu. Sve i da se Mamić najavio, odluka kluba je takva da on ima zabranu ulaska u svečanu ložu. Kao slobodan građanin ove zemlje može kupiti kartu za utakmicu. Neka ide s Boysima na Jug. Može i s Torcidom na Sjever", kazao nam je Brbić. 

Podsjetimo kako su od Mamićevog divljanja u loži poljudskog stadiona prošle dvije pune godine, a presude, čak ni one nepravomoćne još nema na vidiku. Štoviše, sa suđenjem se kreće ispočetka jer je predmet zadužio novi sudac. 

 

Pročitajte više