HAJDUK

Brbić: Razumijem nezadovoljstvo, ali Burić ostaje

Foto: Milan Sabic/PIXSELL

U POSLJEDNJIH šest utakmica Hajduk je upisao tek jednu pobjedu, na Poljudu protiv Osijeka, dok je izgubio tri puta i uzeo dva remija, protiv Dinama i sada Intera. 

Predsjednik Uprave HNK Hajduka Marin Brbić osvrnuo se danas na taj negativan rezultatski niz prve momčadi u proteklom periodu te je komentirao najave o mogućoj smjeni Damir Burića.

"Svi u Klubu smatramo da je nezadovoljstvo javnosti posljednjim rezultatima prve momčadi sasvim opravdano. Ali isto tako nećemo donositi ishitrene odluke koje idu izvan okvira sustava, što znači da će trener Damir Burić voditi momčad i u posljednjoj utakmici jesenskog dijela sezone", rekao je Brbić pa je dodao: 

"Još prije sam najavio da po pitanju sportskog direktora želimo odabrati kvalitetnog kandidata koji će predstaviti sportsku politiku i viziju u skladu s klupskom. Blizu smo odabira rješenja te ćemo ubrzo po završetku polusezone obavijestiti javnost o imenovanju. Novom šefu struke ćemo prepustiti procjenu trenutnog stanja i donošenje odgovarajuće odluke jer smatram da je to jedino ispravno rješenje u ovom trenutku", zaključio je Brbić.

Pročitajte više