Brekalo: Imao sam peh kad je bilo najvažnije

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

HAJDUK će u nedjelju u 33. kolu SuperSport HNL-a ugostiti Varaždin, a na poljudske tribine vraćaju se i navijači. Susret je najavio Hajdukov krilni napadač Josip Brekalo, koji je u deset utakmica od dolaska u Split na učinku od jednog gola i sedam asistencija.

Brekalo: Bilo bi lijepo zaključiti sezonu u pozitivnom ritmu

"Nakon podužeg vremena pred praznim tribinama imamo priliku opet svoje navijače počastiti nizom do kraja. Šest utakmica sa svim pobjedama, bilo bi lijepo da zaključimo sezonu u barem nekom pozitivnom ritmu", rekao je u uvodu pa se osvrnuo na Varaždin:

 "To je mlada ekipa koja voli igrati nogomet, koja svakome može napraviti probleme. Mi smo se s njima namučili u prvenstvu. Nadam se da ćemo pokazati da smo bolji."

"Imao sam peh kad je bilo najbitnije"

"Osobna motivacija? Osjećam se bolje. Nažalost, imao sam peh s ozljedom kad je bilo najbitnije. Tako je kako je, nadam se da ću što bolje završiti sezonu i pomoći ekipi svojim doprinosom da pobijedimo do kraja", dodao je Brekalo, a na pitanje o činjenici da u zadnje vrijeme igra na desnom krilu odgovorio je:

"Desno ili lijevo, to je trenerova odluka, svugdje se trebam dobro snaći, mislim da sam dobro odgovorio na tu zadaću i treba tako nastaviti."

Pročitajte više