Transferi

Brekalo objavio odlazak iz Torina. Čeka ga transfer života

Foto: EPA

JOSIP BREKALO odlučio je napustiti Torino iako je talijanski prvoligaš imao pravo otkupa njegovog ugovora od Wolfsburga za 11 milijuna eura. 

"Zahvaljujem svima na prekrasnoj sezoni i na ovih divnih i intenzivnih devet mjeseci provedenih u Torinu. Zahvalan sam na podršci svakog trenutka ove divne avanture, zauvijek će biti u mojim mislima i srcu. Dao sam sve od sebe za uspjeh Torina, jer nošenje dresa Torina je velika čast i odgovornost. Putevi nam se razdvajaju, ali donio sam odluku", napisao je Brekalo na Instagramu.

Brekalo, 23-godišnji hrvatski reprezentativac, ove sezone je odigrao 33 utakmice za Torino i zabio sedam golova uz dvije asistencije. 

"Imali smo više sastanaka s igračem, njegovim menadžerom i ocem. Prije nekoliko mjeseci rekao nam je da ne želi ostati u Torinu. Žao nam je jer je Brekalo dobro igrao. Bili smo spremni investirati u taj važni transfer. Prošlog tjedna smo još jednom pokušali, ali on ima svoj stav i mi to moramo poštovati. Torino želi igrače koji su spremni oznojiti se za naš dres i mahati našom zastavom", izjavio je nedavno direktor Torina Davide Vagnati.

Brekalo je u Wolfsburg stigao za 10 milijuna eura iz Dinama 2016. godine. Talijanski mediji tvrde da bi karijeru mogao nastaviti u Milanu. 

Pročitajte više