dinamo

Brkljača: Dinamo će biti prvak

Foto: GNK Dinamo

MARKO BRKLJAČA i službeno je predstavljen kao novi igrač Dinama. Vijest o kojoj se pisalo čitavog tjedna danas je dobila i službenu potvrdu. Brkljača je potpisao dugogodišnji ugovor s Dinamom, u kojem će nositi broj 21. S Hajdukom je početkom godine pregovarao oko novog ugovora, ali su pregovori propali pa je po isteku ugovora besplatno došao u Maksimir.

"Prvi dojmovi su odlični, jako sam sretan i zadovoljan zbog dolaska u Dinamo. Sad je sve na meni, trebam se dokazati u nogometnom smislu. Želja mi je izboriti svoje mjesto, nametnuti se i pokazati što znam i zašto sam došao. Volio bih u budućnosti zaigrati u HNL-u i Europi", rekao je Brkljača nakon potpisa ugovora i dodao:

"Dinamo ima veliku kvalitetu, mislim da će sve biti kako treba u novoj sezoni, pod time mislim da će klub biti prvak Hrvatske ponovno i da će biti uspješan u europskim natjecanjima. Veselim se svemu što je ispred mene. Siguran sam da mogu napredovati i dati Dinamu svoj doprinos. Htio bih ovom prilikom zahvaliti Hajduku na svom nogometnom znanju i iskustvu koje sam tamo stekao posljednjih godina."

Brkljaču je ugledni engleski Guardian nedavno proglasio jednim od 60 najtalentiranijih svjetskih mladih igrača. Bio je ogromna Hajdukova nada, ali je, kao još trojica njegovih vršnjaka, ove godine napustio Poljud.

Pročitajte više