Brkljačić: Đoković i Brena imaju ratne traume, morat ćemo se ispričati braći

Foto: EPA, Igor Kralj/Pixsell

BIVŠA hrvatska atletičarka Ivana Brkljačić (40) nerijetko na Facebooku komentira nacionalne aktualnosti. Krajem rujna pisala je o nasilničkom ponašanju bivšeg proslavljenog rukometaša Denisa Buntića, a potom početkom listopada i o koncertima Aleksandre Prijović. Sada se oglasila o Domovinskom ratu. Status prenosimo u cijelosti.

"Upalim neki podcast Jelena Đoković napominje traume aludirajući na ratna zbivanja, Novak isto istraumatiziran ratom, otvorim 'naše' medije Brena navodi traume koje su prošli ona i Bobo u braku pa kaže 'teške situacije koje smo preživjeli zajedno - otmica djeteta, raspad države, smrt roditelja. Raspad države u top 3 životne traume.

U budućnosti jednog dana svi mi morat ćemo se izviniti braći zbog traume, raspada države, rata. Malo po malo do toga vodi nas naša politika, mediji i povjesničari. Paralelno ušutkujući nas 'rat je prošlost, okrenimo se budućnosti'", napisala je Brkljačić.

Brkljačić je prva hrvatska atletičarka koja je kladivo bacila dalje od 70 metara

Brkljačić je rođena u Njemačkoj, a natjecala se u bacanju kladiva. Iz Gospića se u mladosti doselila u Zagreb te započela atletsku karijeru. Bila je nacionalna prvakinja te prva hrvatska atletičarka koja je kladivo bacila dalje od 70 metara.

Pročitajte više