BROZOVIĆ MEĐU "SEDAM VELIČANSTVENIH" Odlazi u redove velikog rivala?

Foto: Getty Images / Guliver Image

NAKON prošlog ljeta, kada je Juventus u finišu prijelaznog roka želio dovesti hrvatskog nogometaša, tako i ovog prvak Italije pokušava realizirati transfer Marcela Brozovića u Torino. Inter je prije 12 mjeseci odbio prodati bivšeg igrača Dinama velikom rivalu, ali bi sada moglo doći do suradnje.

Nerazzurri su zainteresirani za Juana Cuadrada koji bi stigao na Giuseppe Meazzu, a Brozović bi postao igrač Stare dame.

Ugledna Gazzetta dello Sport danas je objavila naslovnicu s naslovom "Sedam veličanstvenih", a na njoj su pored Brozovića i Cuadrada još Suso (Milan), Patrick Schick (Sampdoria), Antonio Candreva (Inter) i Keita Balde (Lazio).

Tih sedmorica igrača mogli bi pojačati neku od talijanskih momčadi, a dovoljno je da jedan krene i da time započne nesvakidašnji finiš prijelaznog roka. 

Naravno, sve ovisi o odlasku Candreve kojeg žele Antonio Conte i Chelsea, a ako talijanski reprezentativac krene prema Londonu, doći će do transfera u kojima je sve moguće, a tu je onda i hrvatski reprezentativac. 
 

Pročitajte više