Brueckner: Uhvatila nas je panika

ČEŠKI izbornik Karel Brückner čak nije niti izgledao poput čovjeka čija je reprezentacija izgubila nemoguće tijekom konferencije za novinare. U petnaest minuta je Turska preokrenula 0-2 u 3-2.

"Imali smo mnogo prilika kod 2-0 i kod 2-1 kada smo morali bolje reagirati u napadu. Turska je ostavljala mnogo prostora, ali mi smo pali na potpuno drugom planu" - rekao je Brückner.

"Dobro smo se branili cijelo prvo poluvrijeme i veliki dio nastavka. Nismo radili greške, ali odjednom nas je uhvatila panika. Istina je, Turska je napravila pritisak, ali nije to bio pritisak koji je sa sobom donosio pogotke. No, nama je nedostajao posjed lopte i onda su krenule pogreške. Prvi pogodak, drugi, treći..." - rekao je Brückner.

Branič češke momčadi Tomaš Ujfaluši nije znao što bi rekao nakon tragičnog poraza i oproštaja na klupi 68-godišnjeg izbornika Brücknera. "Vodili smo 2-0 i morali smo bolje kontrolirati situaciju. Međutim, na kraju smo dvoboja sve zabrljali. Otkad su nam zabili za 2-1, nismo postajali na travnjaku. "

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više