Bruno Bošnjak među 16 najboljih

NAJVREDNIJI rezultat trećeg natjecateljskog dana na 22. zimskoj Univerzijadi u austrijskom Innsbrucku od naših studenata sportaša ostvario je snowboardaš Bruno Bošnjak.

On je u disciplini boarder-cross u konkurenciji 66 natjecatelja izborio plasmam među 16 najboljih, ali je eliminiran u šestaestini finala. Naša druga predstavnica u ovoj disciplini Morena Makar u konkurenciji 50-ak natjecateljki nije uspjela proći prvi kvalifikacijski krug.

Slab nastup imale su naše alpinke u skijaškom trčanju na pet kilometara. Ponovno je najbolji plasman, na 50. mjesto, imala Maja Kezele, dok Lorena Malec nije uspjela završiti trku. Ivana Mihelčić bila je među posljednjima, a Andrijana Stipaničić posljednja 83.

Još je uvijek neizvjestan i nastup našeg "B" reprezentativaca Ivana Ratkića, koji je pao na službenom treningu spusta, i koji bi u ponedjeljqak trebao odlučiti hoće li nastupiti u veleslalomu i slalomu.

Od naših studenata - sportaša najviše se očekuje od klizačice Idore Hegel, koja je poslije sinoćnjeg nastupa u kratkom programu bila osma, i večeras ima prigodu da nakon slobodnog programa poboljša svoj plasman.

Pročitajte više