NAVIJAČI

Brutalna tučnjava Armade i Torcide. Mladić hitno prebačen u bolnicu

Foto: PIXSELL

SINOĆ je oko 1 sat na autocesti na području Vrbovskog došlo do velike tučnjave Torcide i Armade. Mladić od 18 godina je ozlijeđen i hitno je prebačen u bolnicu.

>Ako imate snimku ili fotografije s mjesta događaja pošaljite nam ih na mail desk@index.hr ili u inbox Facebook stranice Index Sport.

Podsjetimo, Torcida je jučer išla na gostovanje u Koprivnicu, a Armada u Goricu.

Hajdukovi navijači su navodno krenuli iz Koprivnice prema Rijeci, a na povratku su odlučili pričekati navijače Rijeke kod Vrbovskog. Nije poznato radi li se o dogovorenom sukobu ili sačekuši. Više je osoba ozlijeđeno, a  mladić koji je dobio teške ozljede prebačen je u riječki KBC. 


> Armada u Gorici javno opomenuta zbog hukanja. Opet je vrijeđala Miškovića i Pilipovića

"Noćas, 12. kolovoza oko 1 sat na auto-cesti na širem području Vrbovskog došlo je do narušavanja javnog reda i mira, odnosno tučnjave u kojoj je prema dosadašnjim saznanjima sudjelovalo više osoba. U ovom događaju teško je ozlijeđen 18-godišnji hrvatski državljanin, koji je radi pružanja liječničke prevezen u KBC Rijeka. U tijeku je kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja sudionika ovog događaja, kao i svih relevantnih činjenica i okolnosti. Tijekom ovog događaja bilo je otežano odvijanje prometa", obavijestili su iz policije.

 

Pročitajte više