Bryantov bivši suigrač: Igrao sam s Kobejem dvije godine, nikad nismo razgovarali

Foto: EPA

NEKADAŠNJI NBA košarkaš Smush Parker pričao je o svom iskustvu igranja za Los Angeles Lakerse. Parker je ondje proveo dvije sezone, igrao je od 2005. do 2007. godine. Bile su mu to statistički najbolje dvije godine u karijeri, u kojima je zabijao u prosjeku 11 poena po susretu. No otkrio je da nije imao zdrav odnos s Kobejem Bryantom, najvećom zvijezdom Lakersa.

"Doslovno ništa nismo pričali"

"Igrao sam dvije sezone u Lakersima i rekao bih da je igranje s Kobejem Bryantom precijenjeno iskustvo. Sjedili smo jedan do drugog u svlačionici svaki dan i taj čovjek nije sa mnom razgovarao. Nisam ja bio tamo neki 12. čovjek s klupe, nisam došao iz razvojne lige da popunim sastav. Igrali smo zajedno od prve minute.

Doslovno ništa nismo pričali. Jednom sam pokušao započeti razgovor s njim, pitao sam ga je li gledao utakmicu američkog nogometa. On me pogledao i rekao mi da ne smijem s njim razgovarati jer nemam dovoljno ostvarenja u karijeri", rekao je Parker u podcastu Pablo Torre finds out.

Osim u Lakersima, Smush Parker igrao je i za Cleveland Cavalierse, Los Angeles Clipperse, Detroit Pistonse, Miami Heat i Phoenix Sunse. Ni u jednoj od navedenih momčadi nije ostavio značajniji trag.

Pročitajte više