Budan: Tko god je zadovoljan sjedenjem na klupi može odmah prekinuti karijeru

HRVATSKI napadač u redovima Palerma Igor Budan komentirao je za Tuttomercatoweb.com stanje u svom klubu kao i njegovu politiku.

"Mislim da je klub izabrao pravi pristup kada se okrenuo mladim igračima. Mislim da je naš predsjednik (Maurizio Zamparini) ovih godina pronašao pravi balans između iskustva i mladosti, stvaranja mladih igrača koje onda proda. Mislim da u ova krizna vremena nije lako naći tako "zdrav" i stabilan klub kao što je Palermo. I u financijskom i rezultatskom smislu", rekao je Budan, koji je posljednju Palermovu utakmicu, onu u sklopu 22. kola Serie A (gostujući 4:2 poraz kod Barija) odgledao s klupe.

"Naravno da nisam zadovoljan sjedenjem na klupi, tko je s time zadovoljan može odmah prekinuti karijeru. Svi žele igrati", dodaje Budan, koji je ove sezone nastupio u 18 Palermovih prvenstvenih utakmica i postigao četiri gola.

"Ove sezone prednost ispred mene imaju Cavani i Miccoli, koji su imali fantastičnu prošlu sezonu."

Tada je Budan komentirao i vlastito zdravstveno stanje budući je propustio praktički cijelu prošlu sezonu zbog ozljede koljena.

"Moje zdravlje sada? Osjećam se dobro i želim dobro igrati. Pretrpio sam ukupno sedam ozljeda, a posebno su teške bile posljednje dvije. Osjećam se zbilja dobro, iako naravno da više ne mogu biti kao 20-godišnji igrač nakon tih ozljeda", zaključio je napadač trenutno šestoplasirane momčadi talijanskog prvenstva s kojom je ugovorno vezan do lipnja 2012. godine.

Pročitajte više