Budućem klubu Mihaela Mikića, Kaiserslauternu, prijeti gašenje?

PREDSJEDNIK njemačkog nogometnog prvoligaša Kaiserslauterna Rene Jaeggi najavio je kako njegov klub, ukoliko ne izbori ostanak u društvu najboljih, sljedeće sezone neće moći financirati profesionalnu momčad

To ustvari znači da bi Kaiserslautern u slučaju ispadanja u niži rang ostao bez profesionalne licence, odnosno da bi svi njegovi igrači postali slobodni i mogli bi promijeniti klub bez odštete.

Najveću korist kako sada stvari stoje od toga bi mogao imati aktualni lider Bundeslige Werder iz Bremena koji već duže vrijeme iskazuje interes za njemčakog reprezentativnog napadača Miroslava Klosea. Ukoliko Kaiserslautern ostane u prvoj ligi, Werder bi za prelazak Klosea morao platiti odštetu od pet milijuna eura, a ukoliko se dogodi da Kloseov sadašnji klub ispadne, Werder bi ovog odličnog igrača mogao dobiti besplatno.

Dinamov nogometaš Mihael Mikić prije nekoliko je dana potpisao dvogodišnji ugovor s Kaiserslauternom, a ugovor počinje teći od 1. srpnja. Nakon potpisivanja ugovora Mikić je izjavio kako je financijski prošao odlično.

Pročitajte više