Budućnost i Partizan neće igrati run´n´gun košarku: Bit će tu malo poena

INDEX i BetPlace.net svaki dan donose vam analize i prognoze klađenja i sve korake za sigurnu okladu.

Derbi ovog kola ABA lige, ujedno i posljednja utakmica u kojoj će igrati dva najbolja igrača Budućnosti i Partizana, Vučević i Peković. Budućnost s omjerom 5-4 nalazi se na šestom mjestu. Imaju dva poraza iza sebe, u prošlom kolu izgubili u Širokom nakon produžetka, a u Eurocupu su poraženi od belgijske Dexie 65-53. Partizan je opet odigrao utakmicu iznad svojih mogućnosti, dobili su Maccabi u četvrtak u Euroligi i time si skoro osigurali prolazak u top16. Odigrali su odlično u obrani, dali su maksimum svojih mogućnosti što im se na kraju i znalo vratiti u ključnim trenucima kada se lomila utakmica. Usprkos izostanku Lawa i s Božićem na playu, skinuli su Maccabi.

Margina za o/u je otvorena s 148,5 i u padu je za 1-2 poena. Niti jedna ekipa neće u ovoj utakmici juriti, zna se kako Budućnost igra kući; agresivno, jaka obrana, pritisak. Law navjerojatnije neće igrati što znači da će Božić opet igrati veći dio utakmice, a onda možemo očekivati pozicijske napade bez puno jurnjave. Od zadnjih 6 utakmica, 5 su bile debeli underi na ovu marginu.

BetPlace.net preporučuje:

Utakmica može otići u over jedino ako obje ekipe budu imale ekstremno visok postotak šuta ili u nekoj penal završnici. Po svemu ovo će biti utakmica s malim brojem poena, under 146,5 je zadnja donja granica na koju se isplati igrati under.

>>> Detaljnije analize potražite na BetPlace.net

Pročitajte više