Bugarski napadački dvojac Ivanov - Mančev, spektakularna pojačanja Rijeke?

BUGARSKI reprezentativci, Georgi "Gonzo" Ivanov i Vladimir Mančev mogli bi uskoro odjenuti dres riječkog prvoligaša, piše portal "Forza Fiume".

"Gonzo" Ivanov ove je sezone nastupao za Levski iz Sofije, a postigao je devet prvenstvenih golova u 12 utakmica. Četiri puta je nastupao u Ligi prvaka, a 2000. i 2001. godine proglašen je bugarskim igračem godine. Za Bugarsku je nastupio 33 puta i postigao 4 gola, a trenutno ima status slobodnog igrača.

Drugi igrač s Bugarskom putovnicom, za kojeg je zaintesirana Rijeka, je Vladimir Mančev, trenutno igrač španjolskog Levantea, za koji je nastupao 60 puta, upisavši 13 golova. Mančev je od 2000. do 2002. godine za CSKA Sofiju, postigao 36 golova u 49 utakmica, a za francuski Lille od 2002. do 2004.godine 20 golova u 66 utakmica.

Trener Riječana, Milivoj Bračun u razgovoru za Index potvdio je interes Rijeke za bugarski tandem.

"Direktor Koljanin posljednjih dana pregovara s njima i sa još nekoliko igrača koje ne želim imenovati. Vrlo su dobri igrači i zasigurno bi bili pojačanja za Rijeku. Najavljujem vrlo snažnu Rijeku na proljeće." - kratko je prokomentirao trener Bračun.

V.B.

Pročitajte više