HNL

Bule: Osijek je pregovarao s nekim igračima, ali vidite gdje su završili

Screenshot: Facebook NK Osijek

NENAD BJELICA vratio se na svoj posao u Osijeku nakon što ga nije bilo nekoliko dana jer mu je preminula majka, zbog čega nije vodio ekipu u iznenađujućem porazu od Slaven Belupa. Ipak, danas zbog prehlade nije mogao prisustvovati konferenciji za medije uoči ogleda s Hrvatskim dragovoljcem pa ga je zamijenio njegov pomoćnik Nino Bule.

Bule: Dragovoljac je prilika da se vratimo u pobjednički niz

"Znamo da smo zasluženo izgubili prošlu utakmicu, no stavili smo je u zaborav jer smo se samo tako mogli vratiti na postavke koje su nas krasile otkad smo tu. Želim čestitati ekipi na odličnoj reakciji kroz treninge i trebamo gledati meč u nedjelju, to je velika prilika da se vratimo u pobjednički niz koji će dugo trajati", rekao je Bule pa se osvrnuo na idućeg protivnika:

"Hrvatski dragovoljac je puno toga promijenio na zimu, čak i trenera. Respektiramo svakog protivnika, pa tako i njih, ali nije floskula ako kažem da sve ovisi o nama, a ja sam siguran u nas, odnosno svi mi."

Pričao je i o transferima i neizravno prokomentirao odlazak Ferra u Hajduk, a ne u Osijek: "Svaki dobar igrač je dobrodošao. Prijelazni rok još traje, osluškujemo tržište i naše mogućnosti dovođenja kapitalca. Nije lako dovesti igrača od nekoliko milijuna eura. Ne znamo imamo li tu mogućnost. Pregovarali smo s nekim igračima, ali vidite gdje su završili. Za dobrog igrača uvijek postoji interes."

Žaper: Ne znam što se dogodilo protiv Slavena

"Definitivno smo navikli na klupi imati šefa, ali generalno je bilo čudno sve što se događalo taj tjedan, ostavilo je dosta traga i na nas igrače. Imali smo tu i Ninu i Renea, ali ne znam točno što se dogodilo. Mislim da smo svi zaboravili tu utakmicu i okrećemo se novoj", rekao je Osijekov dokapetan Mihael Žaper.

Pročitajte više