BURAN POČETAK LA LIGE Halilović zaradio ekspresno isključenje u prvoj utakmici sezone

Foto: Hina

SINOĆNJIM utakmicama otvorena je nova sezona španjolske La Lige, a hrvatski reprezentativac Alen Halilović postao je prvi isključeni igrač u novoj sezoni.

Dan nakon što su ostali bez najboljeg igrača odlaskom Kevina Princea Boatenga u Eintracht, Las Palmas je stigao na teško gostovanje kod Valencije. Halilović se našao u prvih 11 nakon niza sjajnih predstava u pripremnim utakmicama, ali nije se proslavio.

U 22. minuti Valencia je povela golom Zaze i držala taj rezultat sve do kraja utakmice, što im nije bilo teško s igračem više.
Već u 33. minuti Halilović je dobio izravan crveni karton nakon neopreznog poteza i oštrog prekršaja na centru. Time je postao prvi nogometaš s crvenim kartonom u novoj sezoni španjolske lige, a zbog njega će propustiti sljedeće kolo.

U pola sata igre bivši igrač Dinama, Barcelone, Gijona i HSV-a uputio je jedan udarac u okvir gola i skupio dvadesetak dodavanja prije isključenja. Las Palmas je pružio jak otpor i kreirao nekoliko opasnih prilika koje je branio vratar Valencije, Neto.

 

Rezultati by SofaScore

 

Pročitajte više