Burić: Remi je zaslužen. Veselim se zbog gola Teklića

Foto: Goran Kovačić / Pixsell

HAJDUK je remizirao 1:1 protiv Rijeke na Rujevici u derbiju osmog kola Prve HNL. Gubila je momčad Damira Burića od 31. minute golom Franka Andrijaševića, potom je preživjela gredu i vratnicu, a onda u 77. minuti preko Tonija Teklića stigla do remija. 

>>> RIJEKA - HAJDUK 1:1 Hajduk u drugom dijelu golčinom zabio za remi i prvo mjesto

>>> Bišćan: Tužni smo i razočarani

Splićani su preuzeli prvo mjesto, a imaju isti broj bodova (16) koliko i prvak Dinamo, s tim da Zagrepčani imaju utakmicu manje. 

"Mi smo rekli momcima da je teren na Rujevici brz, a kad se navlaži, i ekstremno brz. Svaki pas nam je bio predug, imali smo nevjerojatno puno grešaka. Na poluvremenu smo razgovarali da ne možemo tako nastaviti. U drugom poluvremenu je bilo puno bolje, imali smo dobar protok baluna i dobru poziciju u međuprostorima, ali opet nam je falio zadnji pas. Veselim se zbog Teklića koji ima stvarno dobar šut. Bio je to interesantan Jadranski derbi gdje je svaka momčad imala svoje poluvrijeme. Podjela bodova je zaslužena, a mi smo u prvom dijelu imali za mene neshvatljive pogreške", rekao je Burić poslije utakmice. 

Potom je trener Hajduka govorio o izostancima u Jadranskom derbiju.

"Eduok je dobio fibru, Bulos nije mogao, a Mijo je bio kartoniran, očekujem ih već protiv Zaprešića. Bilo bi lijepo da imamo barem dva od tri."

U prvom poluvremenu u Hajduku su tražili penal nakon starta nad Jakolišem u šesnaestercu Rijeke. 

"Jakoliš je imao jednu dobru situaciju, ne znam je li bio penal ili ne. Želja i volja su bili tu, sad čekamo povratak ove dvojice kako bismo imali više opcija", poručio je Burić. 

Pročitajte više