HNL

Burić: U Koprivnici nismo imali sreće. Ova pobjeda je nagrada za sve

Foto: PIXSELL

HAJDUK je u petom kolu HNL-a s uvjerljivih 3:0 slavio protiv Gorice. Dva je gola zabio Jairo, a jedan je dodao Juranović.

Nakon utakmice izjave je dao Damir Burić.

"Hvala gledateljima koji su nas došli podržati u velikom broju. Mogli su vidjeti interesantnu utakmicu. Čestitam svojim momcima koji su odigrali jako kvalitetnu utakmicu protiv suparnika kontra kojega je jako teško igrati", rekao je Burić pa dodao:

"Baš mi je drago zbog Jaira i Juranovića. Mi stvarno nismo imali sreće u Koprivnici, ali rekao sam momcima: 'Idemo raditi, dati sve od sebe, trku i agresiju ispoljiti danas.' Pobjeda je nagrada za sve. Ne trebaš ići na sreću, nego na znanje i kvalitetu, momci su to jako dobro odradili. Tražili smo jako puno dubine, ali opet je bilo dosta situacija koje nismo realizirali i gdje smo mogli odigrati pas."

"Veselim se Juri, on je pravi profesionalac i kapetan koji uvijek misli na momčad. Danas je ta volja presudila. Apsolutno smo zaslužili pobjedu i bili bolja momčad."

Hajduk u sljedećem kolu ide u goste Osijeku.

"Ja sam rekao momcima. Već sada je naš fokus Osijek. Mi smo već tu neke stvari jako dobro odradili, želimo iskoristiti ovo vrijeme. Imali smo u momčadi problema što se tiče golmana i krilnih pozicija. Vidjeli smo danas debitanta koji je nagrađen za svoj rad."

Pročitajte više